| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Jah_Lady Admin

Data inscrierii: 19/Sep/2006 Mesaje: 101 Locatie: Underworld
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 11:13 pm Titlul subiectului: Guestbook |
|
|
Va rugam sa va exprimati opinia in legatura cu acest forum, avand in vedere regulile acestuia. ( facandu-se referire la limbajul folosit, sau jignirea celorlalti useri ) _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
bogdan Moderator
Data inscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 44 Locatie: in varfu lu munte
|
Trimis: Sam Iun 02, 2007 12:44 am Titlul subiectului: probleme... |
|
|
forumu e reusit...adik are tot cei trebe...problema e k se va popula in fffff moolt timp..si q foarte putini oameni...singa kestie nereusita e ceasu...kre din pacate e cu o ora in urma..atat as avea de reclamat in rest... BRAVO ekipei JISSEN pt site... |
|
| Sus |
|
 |
Jah_Lady Admin

|
Trimis: Sam Iun 02, 2007 9:24 pm Titlul subiectului: Re: probleme... |
|
|
| bogdan a scris: | forumu e reusit...adik are tot cei trebe...problema e k se va popula in fffff moolt timp..si q foarte putini oameni...singa kestie nereusita e ceasu...kre din pacate e cu o ora in urma..atat as avea de reclamat in rest... BRAVO ekipei JISSEN pt site... |
Depinde cum l`ai setat tu. Pentru ca practic acum suntem in GMT+3h.. GMT nu se schimba.. si cum suntem la ora de vara ..
I'll see what I can do Poate e de la mine ..
Multumiri din partea intregului staff ! Osu ! _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
Bellu 10 kyu
Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 7 Locatie: Aici
|
Trimis: Dum Iun 03, 2007 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Very best. Mai ales noul site  _________________ Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they? |
|
| Sus |
|
 |
Bao Long 10 kyu
Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: Sam Aug 25, 2007 10:00 pm Titlul subiectului: Guestbook |
|
|
O treaba foarte reusita! Imi pare rau ca nu am gasit acest forum mai demult. Anyway, numai "niciodata" inseamna "prea tarziu". Am facut un "tur de onoare" al forumului ca sa vad ce contine. Mi-a placut. Felicitari! _________________ Le vrai combat ne se donne jamais avec les ennemis qui nous entourent mais toujours avec ceux qui nous habitent. |
|
| Sus |
|
 |
Jah_Lady Admin

|
Trimis: Sam Aug 25, 2007 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim, speram sa ne mai dezvoltam pe parcurs. Bine ai venit pe forumul nostru  _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
Cosy 10 kyu

Data inscrierii: 28/Aug/2007 Mesaje: 1 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
e ok forumul shi dupa cum vb cu sempai facetiva timp sa vb online ....nu doar sa lasam mesaje ....e doar o singura mik problema....imi place rau emblema clubului JISSEN DO....adik a iesit prea bn.....in rest respectele mele creatorilor JISSEN DO  |
|
| Sus |
|
 |
Jah_Lady Admin

|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai un forum nu prea e facut pentru vorbit on-line. Pentru aia exista messanger, eu stiu.. Oricum iti multumim, si imi cer scuze ca nu am mai intrat, am avut mici problemute ca orice om..
Aveti grija de voi, Osu ! _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
JohnnyX46 10 kyu
Data inscrierii: 05/Feb/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 6:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| --- |
|
| Sus |
|
 |
Jah_Lady Admin

|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa ne repeti ?  _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
|