Pagina de start a forumului JissenDo JissenDo
Un forum dedicat artelor martiale

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Guestbook

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului JissenDo -> Guestbook
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Jah_Lady
Admin

Data inscrierii: 19/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 11:13 pm    Titlul subiectului: Guestbook Raspunde cu citat (quote)

Va rugam sa va exprimati opinia in legatura cu acest forum, avand in vedere regulile acestuia. ( facandu-se referire la limbajul folosit, sau jignirea celorlalti useri )
bogdan
Moderator

Data inscrierii: 31/Mai/2007

MesajTrimis: Sam Iun 02, 2007 12:44 am    Titlul subiectului: probleme... Raspunde cu citat (quote)

forumu e reusit...adik are tot cei trebe...problema e k se va popula in fffff moolt timp..si q foarte putini oameni...singa kestie nereusita e ceasu...kre din pacate e cu o ora in urma..atat as avea de reclamat in rest... BRAVO ekipei JISSEN pt site...Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Jah_Lady
Admin

MesajTrimis: Sam Iun 02, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Re: probleme... Raspunde cu citat (quote)

bogdan a scris:
forumu e reusit...adik are tot cei trebe...problema e k se va popula in fffff moolt timp..si q foarte putini oameni...singa kestie nereusita e ceasu...kre din pacate e cu o ora in urma..atat as avea de reclamat in rest... BRAVO ekipei JISSEN pt site...Very Happy

Depinde cum l`ai setat tu. Pentru ca practic acum suntem in GMT+3h.. GMT nu se schimba.. si cum suntem la ora de vara ..

I'll see what I can do Very Happy Poate e de la mine ..

Multumiri din partea intregului staff ! Osu !
Bellu
10 kyu

Data inscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 03, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very best. Mai ales noul site Very Happy
Bao Long
10 kyu

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Sam Aug 25, 2007 10:00 pm    Titlul subiectului: Guestbook Raspunde cu citat (quote)

O treaba foarte reusita! Imi pare rau ca nu am gasit acest forum mai demult. Anyway, numai "niciodata" inseamna "prea tarziu". Am facut un "tur de onoare" al forumului ca sa vad ce contine. Mi-a placut. Felicitari!
Jah_Lady
Admin

MesajTrimis: Sam Aug 25, 2007 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim, speram sa ne mai dezvoltam pe parcurs. Smile Bine ai venit pe forumul nostru Very Happy
Cosy
10 kyu

Data inscrierii: 28/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e ok forumul shi dupa cum vb cu sempai facetiva timp sa vb online ....nu doar sa lasam mesaje Wink ....e doar o singura mik problema....imi place rau emblema clubului JISSEN DO....adik a iesit prea bn.....in rest respectele mele creatorilor JISSEN DO Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Jah_Lady
Admin

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai un forum nu prea e facut pentru vorbit on-line. Pentru aia exista messanger, eu stiu.. Very Happy Oricum iti multumim, si imi cer scuze ca nu am mai intrat, am avut mici problemute ca orice om.. Smile

Aveti grija de voi, Osu !
JohnnyX46
10 kyu

Data inscrierii: 05/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Feb 06, 2008 6:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

---
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Jah_Lady
Admin

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2008 2:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

JohnnyX46 a scris:
---

Poti sa ne repeti ? Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului JissenDo -> Guestbook Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum