Pagina de start a forumului JissenDo JissenDo
Un forum dedicat artelor martiale

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Salut ! Sunt.. Si sunt utilizator al acestui forum
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului JissenDo -> Salut ! Sunt .. Si sunt utilizator al acestui forum
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
razvanc
10 kyu

Data inscrierii: 07/Mai/2008

MesajTrimis: Sam Iun 07, 2008 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iar eu m-am inscris pentru ca m-am inscris de curand si la club Smile.. deci sunt practicant de arte martiale... sa zic de 1 luna? cam asa...
am mai facut un fel de tai kwan do cand eram in clasa a 3-a sau a 4-a.. dar este totul very blury pentru ca facut doar 3-4 saptamani Very Happy.. nu m-au mai lasat parintii.. deh, viata
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Jah_Lady
Admin

Data inscrierii: 19/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2008 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna Razvan, sper sa petreci mai mult timp cu noi de aceasta data si sa iti placa. Tu esti cel care a venit cu Dragos nu ? Smile
razvanc
10 kyu

Data inscrierii: 07/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a.. nu eu nu sunt cel care a venit cu dragos... nici nu stiu sigur cine este dragos Smile
eu am venit cu un prieten pe care il cheama alex.. el mi-a spus de fapt de club.. dupa ce a fost invitat de alt prieten sa participe la 2 cluburi (jissen do si inca unul de ninjitsu din cate am inteles).. oricum, apoi el a plecat in chile si am ramas eu pentru vreo 3 saptamani, dar s-a intors si el, asa ca ne reluam activitatea in curand.. eu oricum uitasem ca imi place karate-ul, bine ca am avut ocazia asta.. si ca sa-ti raspund la nelamurire. eu sunt tipul care nu a avut gi mai multa vreme si e la facultatea de fizica.. daca iti spune asta ceva.. faceam antrenamentele in pantaloni rosii Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Jah_Lady
Admin

Data inscrierii: 19/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Yeap I think I know you Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului JissenDo -> Salut ! Sunt .. Si sunt utilizator al acestui forum Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum