| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
razvanc 10 kyu
Data inscrierii: 07/Mai/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Sam Iun 07, 2008 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar eu m-am inscris pentru ca m-am inscris de curand si la club .. deci sunt practicant de arte martiale... sa zic de 1 luna? cam asa...
am mai facut un fel de tai kwan do cand eram in clasa a 3-a sau a 4-a.. dar este totul very blury pentru ca facut doar 3-4 saptamani .. nu m-au mai lasat parintii.. deh, viata |
|
| Sus |
|
 |
Jah_Lady Admin

Data inscrierii: 19/Sep/2006 Mesaje: 101 Locatie: Underworld
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna Razvan, sper sa petreci mai mult timp cu noi de aceasta data si sa iti placa. Tu esti cel care a venit cu Dragos nu ?  _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
razvanc 10 kyu
Data inscrierii: 07/Mai/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
a.. nu eu nu sunt cel care a venit cu dragos... nici nu stiu sigur cine este dragos
eu am venit cu un prieten pe care il cheama alex.. el mi-a spus de fapt de club.. dupa ce a fost invitat de alt prieten sa participe la 2 cluburi (jissen do si inca unul de ninjitsu din cate am inteles).. oricum, apoi el a plecat in chile si am ramas eu pentru vreo 3 saptamani, dar s-a intors si el, asa ca ne reluam activitatea in curand.. eu oricum uitasem ca imi place karate-ul, bine ca am avut ocazia asta.. si ca sa-ti raspund la nelamurire. eu sunt tipul care nu a avut gi mai multa vreme si e la facultatea de fizica.. daca iti spune asta ceva.. faceam antrenamentele in pantaloni rosii  |
|
| Sus |
|
 |
Jah_Lady Admin

Data inscrierii: 19/Sep/2006 Mesaje: 101 Locatie: Underworld
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Yeap I think I know you  _________________ Ratiunea care stie ce vrea nu cunoaste limite. |
|
| Sus |
|
 |
|