Cum ajut

Campania 2% din impozitul pe venit

Orice contribuabil are dreptul de a redirectiona 2% din impozitul pe venit deja retinut, catre o asociatie pe care doreste sa o sprijine in indeplinirea eficienta a programelor propuse.

Alocarea acestei sume nu implica niciun cost suplimentar. Nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci o parte a bugetului de stat, o fractiune din impozitul pe care il platiti statului in fiecare an. Singurul lucru pe care il aveti de facut este de a hotari modul in care vor fi cheltuiti acesti bani.

Asociatia C.S. Jissen Do, constituita in conformitate cu legea nr. 26/2000  a asociatiilor si fundatiilor, promoveaza un mod sanatos de viata si o implicare la scara larga a publicului, indiferent de varsta, in activitati recreative, cultivarea spiritului de fair-play, precum si in canalizarea energiei copiilor spre o activitate pozitiva prin dezvoltarea aptitudinilor necesare integrarii sociale. Astfel, prin desfasurarea acestor activitati, incercam sa oferim copiilor o viata mai bogata si o sansa in plus de afirmare.

                Deoarece cunoasteti domeniul in care ne desfasuram activitatea, persoanele implicate in procesul de predare, precum si rezultatele remarcabile ale clubului nostru, va solicitam sprijinul dvs. prin redirectionarea acestui procent din impozitul pe venit pentru a sustine numeroasele proiecte in care suntem implicati, precum:

  • Participarea la competitiile nationale si internationale;
  • Premierea sportivilor;
  • Dezvoltarea bazei materiale a clubului;
  • Stagii de pregatire atat pentru amatori cat si pentru cei din lotul competitional;
  • Organizarea diverselor seminarii si cursuri de perfectionare, etc.

Cum procedez?

Foarte simplu: descarcati formularele sau cereti-le de la secretariatul clubului, respectiv

  • Declaratia 230 – pentru venituri din salarii;
  • Formularul 200 – pentru venituri din alte surse (drepturi de autor, cedarea folosintei bunurilor, etc); sau venituri din salarii si alte surse;
  • Contractul de sponsorizare – pentru persoane juridice.

Depuneti aceste formulare la secretariatul clubului, alaturi de o copie dupa fisa fiscala (pentru persoane fizice) si lasati-ne pe noi sa facem demersurile necesare.